Smile

Smile, just smile
And enjoy the ride as much as I can
Smile, just smile
Where I'll land is out of my hands
(Alain Clark)

De reis v.s. de bestemming

Het leuke van een boek schrijven is dat je geregeld bijzondere ontmoetingen hebt. Zo was ik recent in een bekend franchise filiaal om mijn boek te presenteren. De reacties waren onverminderd enthousiast. Zo enthousiast zelfs, dat ik bij vertrek aangesproken werd door een klant die ter plekke een exemplaar wilde kopen. Uiteraard wilde hij graag dat de auteur het boek signeerde, een vraag waar ik nog altijd verrast op kan antwoorden met: "Meent u dat?"

Afijn. Zo geschiedde dat ik met een geleende pen, (notitie aan mezelf: stop een pen in je tas), middenin het winkelcentrum "De Sage van Aya" voor deze vriendelijke man signeerde. Ik wens hem vanaf hier nogmaals heel veel leesplezier. Mij bezorgde hij in ieder geval een grote glimlach. Een glimlach die de rest van de dag niet meer van mijn gezicht verdween.

Kleine ontmoetingen, grote gevolgen. Het zou fantastisch zijn als heel Nederland kan genieten van Aya's avontuur en natuurlijk werk ik hard om dat doel te bereiken, maar vijfentwintig jaar CRPS heeft niet alleen een creatieve fundering voor mijn boeken gelegd. Het heeft me geleerd om, ondanks de pijn, te beseffen dat het leven juist gaat om dit soort kleine momenten van geluk. Ze zijn de brandstof voor mijn ziel en maken de reis het genieten waard. Where I'll land is out of my hands!

Mirjam Boers
De sage van Aya: Regentes

Alain Clark - Smile: https://open.spotify.com/track/6kDnDyD8hHqC8UCVtbacE0?si=cd6881d2b3cb43b8


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Smile

Moments to Memories

Walk Through The Fire...

Het eerste exemplaar

Presentatiestress

Balanceren